Så var de måndag igen.

Helgen går snabbt men den här helgen har varit alldeles perfekt, har fått jätte mycket tid med N och eftersom vi inte hade nå planerat i förväg så kändes de inte ut som vi stressade bort helgen heller ;)

Så på lördag var vi en snabbis och hälsa på hans föräldrar och därefter och handla, hade bestämt att göra hallon pannacotta eftersom S och J skulle komma och ja vet att S gillar pannacotta iaf skoj att träffa henne känns som evigheter sen ( och var ju typ de :S ) men är inte lätt först jag sjuk och hon har skola så då är de inte lätt att alltid kunna ses lite synd men men blir ju extra roligt att träffas när man väl gör de :D

Jag och S kiruna festivalen ~07

Sen söndag var en slö dag gjorde absolut ingenting vettigt eller betala räkningar inte så skoj men det måste göras :P så lite duktiga var vi ju :P nä nu ska jag fortsätta så jag blir klar nån gång så...

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM


1 vecka bort...

..Tills jag och N befinner oss i ÖKX ska bli skoj att åka hem hem,
så om en vecka har vi åkt först tåg från Vindeln och sen Buss från Luleå för att sedan (förhoppningsvis) bli hämtat i bränna på buss stationen för att sedan åka bil hem till Vännäs. Blir dock en snabb visit med hemresa på söndag med bil men det blir nice ;)

Just nu gör jag ingenting eller jo sitter och kollar runt på internet samtidigt som tv står igång, så sneglar väl på den ibland, ikväll är man ensam då N jobbar sent dom skulle städa eller nå liknande ;) får se om man är vaken när han kommer hem ;p Är ju trött redan nu men det beror nog mest på att det varit grått och tråkigt hela dagen :S men nu har jag tänt ljus och myser för mig själv ;)

Nu vet jag inge mer men hoppas ni har en bra kväll



PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM

The end of the mening

Jag har insett att min senaste kyss Var jag halvt sovande
Jag lyssnar på Tv:n
Jag pratar mycket
Jag tycker om Nära och Kära.
Jag avskyr när folk tror dom är bättre än andra
Min bästa vän är flera och alla lika nära hjärtat
Min första vän hette ska man minnas de?
Kärlek är underbart
När jag borstar tänderna blir dom rena?
När jag lagar mat nynnar jag på låtar
Jag tänder på min snygging ;)
Det sexigaste yrket är många
Det är charmigt när hmm ja vet inte?
Jag är rädd för hm måste vara ormar
Den värsta känslan är ensamhet
Den bästa känslan är kärlek
Jag är bäst på.....
Jag är sämst på underhålla mig själv :P
Om jag va ett djur skulle jag vara en fågel
Om jag va en insekt skulle jag vara en fjäril ( om det räknas som insekt)
Om jag vore ett redskap skulle jag vara mulittång
Jag kommer alltid att vara en person som bryr sig
Det finaste som finns är besvarad kärlek
I sommar tillbringade jag med min underbara
Sist jag grät var int minns jag
Jag kan baka muffins :P
Jag kan inte gå på händer
När jag vill tänka går jag nånstans där jag är ensam
När jag bakar så bakar jag muffins ;)
Min mobiltelefon konstig och funkar när DEN vill funkar
När jag vaknar på morgonen kollar jag klockan
Innan jag går och lägger mig myser jag med min sötis
Just nu tänker jag på om jag ska äta lunch!?
Bebisar är söta och små
Idag har jag bakat kladdkakemuffins
Ikväll ska jag äta tårta
I morgon kommer jag tvätta :P
Jag vill verkligen hmm.. mycket (för mycket)

Jag vet Bettan att lova att inte göra nå listor men men jag är ju inte mer än mänsklig och det var riktigt länge sen jag gjorde en och har blivit bättre på att uppdatera!? ;)

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM

Lite Pics.

Hallå gott folk tänkte dela med mig med bilder från våran bostad så min nära och kära kan se hur jag bor nu när det är en bit att komma och hälsa på :)..

 


 

Lite bilder iaf :) så nu är det bara att komma och hälsa på. Jag visar inte bilder på sovrummet av den enkla anledningen att vi inte har några ben på sängen än och så har jag varit lat och inte bäddat ännu men är ni snäll kanske de kommer sen eller så får ni komma hit och se ;) 
 
Så nu har ni sett lite hur de ser ut ;)

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM


Lördag den 17 okt

Jahapp den 17:e idag shit var tar tiden vägen var det inte nyss sommar och vi njöt av värmen.

Ja men nu längtar jag bara tills snön kommer och man får göra allt roligt som har med vintern att göra :)
roligt roligt, har gått typ sen i midsommar och sagt att jag vill pimpla ja vet inte egentligen varför men det är något spec att sitta där på isen och ha pimpelspöet ner i ett hål med mysterier bara för att vänta tills de rycker lite och man ställer sig ivrigt och drar upp linan och blir oftast besviken av att det är en snorgäsh (stavning?) men det förstör inte glädjen det är ju en fisk trots allt, man hoppas bara på att det är en abborre nästa gång ;)

 
Snö och härligt väder kan de bli bättre?

Sen är det ju bara ett plus i kanten de där med att grilla och åka skoter ;)

Så vad har jag för mig för skoj... Har för en stund sen tala med kusin vitamin på MSN och vi var nostalgiska och spela kort spel, det är något speciellt hon och jag har gemensamt ;)
Nu ska jag avrunda,,,

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM


Go morgon

Hallå gott folk hoppas ni har en bra fredag hittills, ville bara säga att ni kan ju lämna en kommentar när ni kikar in det uppskattas och ger motivation att skriva ;)

Då vet ni :)



( Vill ha snö så man kan åka skoter och slalom ;) )

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM


Alla dessa rubriker...

Min fantasi på rubriker är inte den bästa men det är ju faktiskt inte rubriken utan inlägget man ska läsa eller var det inte så?.. Kanske har missuppfattat de hela.

Tänkte ägna mig en stund åt bloggen har ju blivit lite bättre på att uppdatera tycker ni inte? ;O
Så har hunnit bosätta mig ordentligt här, med att skriva in mig på ams, börja ordna ett praktik plats och idag kommer en tidig födelsedagspresent av Mamma, pappa och mormor och väldigt uppskattad även. EN SÄNG, nu kommer vi ha en 180x200 iställe för att ligga och, skulle inte trängas men blir ganska varmt när man sover så nära i en 90's säng. nu kan man ju välja ;)
Så idag har man städat ur sovrummet/alkoven har bara att dammsuga kvar :)

Och en annan rolig händelse förra veckan var att min kära vän fått en socker söt dotter läs hennes blogg :)
http://nataaalia.blogg.se/ så nu vill man bara till ÖKX och se lill go biten ;)
blir en hem resa i slutet av okt för att fira min årsdag så man får väl passa på då att åka dit med :)

Så har jag nå mer skoj att berätta då? :O
Jo min kära kusin ska ju komma hit nå här framöver blir ju som skoj det måst bara hitta en helg det passar :)

Nu vet ja inge mer så...

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM

PS. kan inte nån kär läsare från ÖKX skicka en bild på hur mkt snö det är där? då det är en brist vara här en så länge DS.

 Jag och Kusin-vitamin 

Så blev man Västerbottning

Hejsan Hoppsan!

Har hunnit med en del sen sist jag skrev och eftersom jag vid något tillfälle halvt lova kusin vitamin att jag skulle bli bättre på att uppdatera så får jag väl försöka iaf och hoppas hon blir glad :)

Så vad har jag gjort sen sist då, som sagt varit hem till ÖKX, varit till HPDA och Finland vart ju då ett besök på IKEA där diverse små grejer blev inhandlat och kan stolt säga att de bara var bra ha saker om vi ska vara riktigt petiga kanske de var en sak som var onödig men vad kan jag säga jag älskar LJUS och speciellt nu i höst mörkret och på kvällen att tända ljus och krypa upp med någon du tycker om i soffan och bara mysa hur underbart låter inte de så tycker väl inte att de var så onödigt.

Nå sen så var man och hälsa på Niklas kompisar i Luleå i deras nya hus och måst säga att det var riktigt mysig och perfekt storlek, blev go mat ( älgstek ) och sen fortsatte vi hemmåt med den full lastade pa-skrutten, och måste då säga att den var lastad till MAX men den gick hur fint som helst hela vägen ner, och till vår förvåning då vi stanna för de obligatoriska toa pausen i skellefteå så när man öppnar dörren och sätter ner foten så är de SNÖ och inte lite snö heller, tur någon var duktig och hade satt vinter däck :)

Så måndag och tisdag har bestått av tvätt av kläder och städa ur alla kartonger möblera in mina grejer och så vidare och måst säga att jag blivit riktigt nöjd ut, ser inte ut som en ungkarlslya som Niklas kalla de utan mer som ett hem :P

Hjärtat mitt

Nä nu ska mna kanske göra nå annat!

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM




Vet ni vad!?

Garderoben är tom jag har packat färdigt och jag är glad med en godis påse och vetskapen att min älskling kommer ikväll, kan dagen bli bättre!? ;) var även till bränna med Mamma idag och ett armband jag kollat på nu hur länge som helst vart mitt idag även några blom krukor som kommer bli hur fina som helst i vårat fönster :)

(kanske kommer bilder sen ;) )

nä nu ska man se om resväska går igen håll tummarna ;)

PÅ ÅTERSEENDE
PUSS & KRAM


RSS 2.0